PRODUCTIE   
Login Clienti

User:    

Parola: 
COMENZI PROMOTIONALENu sunt efectuate comenzi.
Newsletter


Produse Recomandate
Cataloage
Gravura Laser

Gravura

Gavura laser CO2. Aceasta metoda este folosita pentru inscriptionarea obiectelor din piele, lemn, pluta, sticla, plastic, marmura, hartie si obiecte cu acoperiri nemetalice.

Gravura laser pe sticla - Prin gravura laser se pot inscriptiona pahare si sticle, obtinandu-se o imagine sau inscris mat.

Gravura laser pe lemn - Culoarea gravurii obtinuta cu ajutorul laser-ului depinde foarte mult de natura lemnului si de intensitatea razei laser.

Gravura laser pe piele - Mape, agende, brelocuri, organizere sau scrisori de piele sau imitatii pot fi personalizate prin gravura laser CO2.

Gravura laser pe metalex - Metalexul este un material compus din doua straturi de plastic de culori diferite. Prin gravura laser se inlatura primul strat, obtinandu-se astfel o inscriptionare de culoarea celui de-al doilea strat.

Gravura laser pe marmura - Plachetele de marmura sunt gravate laser. In timpul gravurii, marmura se protejeaza cu hartie. Gravura este apoi vopsita.

Prin gravura mecanica se pot personaliza obiecte promotionale, cat si orice alt tip de obiecte dintr-o gama larga de materiale(plastic, lemn, metal, marmura, sticla), cu suprafete plane sau cilindrice.

Gravura mecanica pe metale pretioase - Bijuterii, ceasuri etc. din materiale nobile pot fi personalizate prin gravura mecanica.

Gravura mecanica pe alama - Alama cu acoperire aurie, argintie, din bronz sau neagra poate fi gravata mecanic, obtinandu-se o inscriptionare de culoare aurie.

Gravura mecanica pe inox - Obiectele din inox (cutite de vanatoare, tacamuri, cupe etc.) pot fi gravate mecanic, obtinandu-se o inscriptionare de culoare neagra.

Gravura mecanica pe aluminiu - Prin gravura executata mecanic pe aluminiu se obtine aceeasi culoare ca si materialul. Card-holder, pixuri, rame de fotografii etc. pot fi inscriptionate cu ajutorul gravurii mecanice.