PRODUCTIE   
Login Clienti

User:    

Parola: 
COMENZI PROMOTIONALENu sunt efectuate comenzi.
Newsletter


Produse Recomandate
Cataloage
Sublimare

Sublimare Digitala

Dispunem de imprimanta digitala speciala pentru sublimare format A4

Dispunem de prese pentru transferal sublimari digitale cani, farfuri etc.

Imprimarea prin sublimare digitala devine rapid una din inovatiile despre care se vorbeste in industria graficii digitale. Aceasta aplicatie reprezinta adaptarea tehnicii avansate de imprimare digitala la conventionalul proces de transfer prin sublimare.

Sublimarea este un proces fizic care implica transformarea particulelor de vopsea dintr-o stare solida intr-o stare gazoasa, fara a transforma intai particulele solide in lichide. Sublimarea unei imagini din hartia de transfer pe un suport implica contactul dintre imaginea printata pe hartia de transfer si suportul de pe presa de transfer. Caldura din presa face ca particulele de vopsea de pe imagine sa sublimeze. In timpul procesului, poliesterul suportului este de asemenea incalzit. Ca rezultat moleculele poliesterului se deschid si particulele de vopsea, in stare gazoasa, patrund in poliester. La incheierea procesului de sublimare, presa este deschisa si suportul se raceste. Dupa racire, vopseaua este retinuta pe poliester, fapt ce demonstreaza indelungata rezistenta a vopselei pe material comparativ cu alte metode de imprimare.

Imprimarea prin sublimare digitala necesita o imprimanta inkjet, cerneala de imprimare(inkuri), hartie pentru transfer, un suport din poliester si o presa. Tehnica sublimarii reprezinta o noua metoda atractiva de imprimare datorita pretului de pornire relativ mic, datorita avantajelor printarii digitale fata de printarea in ecran, eliminarea tratamentelor ulterioare, detailarea meticuloasa si calitatea superioara Impimarea prin sublimare digitala poate fi folosita intr-o varietate de aplicatii, incluzand industria modei, artele grafice, tapiteria mobilei, mese de cazino, mese de biliard, bannerele promotionale, frigidere, skiuri, snowboarduri, pentru a enumera numai cateva exmeple dintr-o industrie globala in plina extindere.

Sublimarea digitala este pregatita sa accepte provocarea transformarii produselor materiale. Avantajele economice ale acestui procedeu sunt posibile fara a renunta la calitate. Utilizatorii actuali se bucura de beneficiile culorilor stralucite, rezolutiilor inalte, reuzltatelor stabile peste timp...